Благодарим Ви за прекрасното изживяване да отпразнуваме годишнината от сватбата си в Париж. Как се сетихте още на самолета да ни поздравите с бутилка шампанско, изненадахте ни много приятно! А вечерята в ресторант Жул Верн на Айфеловата кула беше фантастична, истинско празненство за очите и сетивата! Идеалната романтична вечер! Благодарим Ви за незабравимия уикенд и вниманието, наистина се чувствахме специални! От сега нататък със сигурност ще разчитаме на City Club Concierge за всички важни събития в живота ни.

 

С.И.

София

Незабравима годишнина в Париж

"За многото години на познанството ни с Димана многократно съм я търсил за съвет и съм използвал нейния опит и знания в повече от една професионална област. Димана е много надежден, ориентиран към резултати мениджър с международен опит. Нейният новаторски подход към намирането на решения и внимание към детайла, както и добро познаване на бизнеса, подпомогат репутацията й на силен и успешен лидер. Дълбоко оценявам нейните умения за изграждане на дълготрайни партньорства. Тя мисли извън рамките и успява да намери нови възможности във всяка област, която можем да си представим, и в същото време успява да спечели доверето на всички около себе си. Димана може да се справи с всичко, при това с добър вкус, без значение какви са пречките. Очаквам с нетърпение да работя с нея отново и отново, при всяка подобна възможност в бъдеще."

Алексъндар Пейчев

Директор Филмопроизводство

NuBoyana Film Studios

Кои сме ние?

Стани член

Най-краткият път до едно по-спокойно ежедневие.

Актуално

Научете първи кои са най-новите и интересни предложения на City Club Concierge. Въведете своя е-mail и актуалната информация ще стига до вас навреме.

Блог

Следете нашия блог, за да сте информирани за най-интересното около нас.