Оскари 2013 - 24 Февруари 2013

адрес: Лос Анджелис, Калифорния
 
телефон: +359 888 662646
 

Наградата на Академията, известна също като "Оскар", е приз, който се връчва от Американската академия на Филмовото Изкуство и Науки (AMPAS), която има за цел да признае постиженията на професионалисти във филмовата индустрия, включително режисьори, актьори и писатели. Официалната церемония, на която се връчват наградите, е една от най-известните церемонии в света, и се излъчва по телевизията на живо в над 200 страни всяка година. Тази година (2013г.) 85-те награди на Академията ще се проведат на 24 февруари 2013 г. в Холивуд, Лос Анджелис.

Както винаги на събитието ще присъстват най-известните знаменитости, продуценти, режисьори и писатели. Сity Club Concierge има възможност да осигури множество решения за консиерж услуги, гостоприемство, както и достъп до Оскар партита за всички свои клиенти, които посещават наградите Оскар през 2013 г.

Услугите, които предлагаме, включват:

Изпълнение на всички детайли по пътуването

VIP Services

After Parties / Oscar Parties

Съпътстващи събития
Лос Анджелис консиерж 24 / 7

City Club Concierge с удоволствие ще предостави корпоративни и лични консиерж услуги в Лос Анджелис на своите клиенти и се ангажира с намирането на подходящото решение за всеки случай. Нашата мрежа от партньори и доставчици на услуги позволява City Club Concierge да изпълни всяко искане за консиерж услуги в Лос Анджелис, предлагайки най-доброто и най-професионално обслужване на най-рентабилни цени.

За запитвания за наградите Oscar или друго събитие, което представлява интерес за Вас, можете да се свържете с нас на телефоните ни или изпратете запитване.

Актуално

Научете първи кои са най-новите и интересни предложения на City Club Concierge. Въведете своя е-mail и актуалната информация ще стига до вас навреме.

Стани член

Най-краткият път до едно по-спокойно ежедневие.