Мото Пфое Рент а Кар Аерогара София

Неограничен брой клиенти с една CityClub CardНеобходима е предварителна резервация10% отстъпка
адрес: Аерогара София
 
телефон: +359 2 945 9399
 
мобилен: +359 878 444 526
 

МОТО-ПФОЕ РЕНТ А КАР и МОБИЛНИ УСЛУГИ – Мобилни решения за вашия бизнес и свободно време

МОТО-ПФОЕ РЕНТ-А-КАР И МОБИЛНИ УСЛУГИ ЕООД е създадена през 2005 година като доставчик на мобилни услуги.

МОТО-ПФОЕ РЕНТ-А-КАР И МОБИЛНИ УСЛУГИ ЕООД е част от групата МОТО-ПФОЕ – официален вносител на марките FORD, VOLVO, JAGUAR и LAND ROVER в България, с 15-годишна история на пазара на автомобили, с представителства в 15 града в страната и над 15 000 клиенти. МОТО-ПФОЕ е символ на стабилност, мащабност, просперитет.

С новата си компания МОТО-ПФОЕ навлиза на пазара на мобилни услуги като интегрира продажбата на автомобили с предоставянето на мобилни услуги като краткосрочни и дългосрочни наеми на леки автомобили, пътнически и товарни ванове, оборотни автомобили.

Нашата стратегия е да доставяме оригинални, цялостни и отлични услуги по цялата верига от нужди на бизнеса и индивидуалната мобилност.

Нашата цел е да работим активно и да бъдем национален оператор на разрастващия се пазар на мобилни услуги като непрекъснато разширяваме бизнеса си.

Нашите клиенти са предизвикателство за способността да предлагаме услуги за специфичните им мобилни нужди.

Нашите предимства

Подкрепата, репутацията, дилърската и клиентска мрежа на МОТО-ПФОЕ - една от най-големите автомобилни компании в България

Автомобилен парк от нови автомобили, включващ леки автомобили от всички класове, пътнически ванове, товарни ванове, джипове, автомобили 4Х4, лимузини.

Актуално

Научете първи кои са най-новите и интересни предложения на City Club Concierge. Въведете своя е-mail и актуалната информация ще стига до вас навреме.

Стани член

Най-краткият път до едно по-спокойно ежедневие.