Защо City Club Concierge?

Точно шест причини, за да ни се доверите

 • City Club Concierge притежава глобална мрежа от партньори, както и собствена, непрекъснато актуализирана база с данни 

  Това ни дава самочувствието да заявим, че можем да организираме и осигурим достъп до различни събития от цял свят. В състояние сме да дадем бърз отговор и компетентно решение на различните клиентски изисквания.

  Независимо от какво имате нужда, ние ще ви предложим единствено проверени решения.

 • Животът ви е динамичен. Такива сме и ние.

  Предстои ви пътуване в страната? Или планирате почивка в чужбина? Екипът на City Club Concierge ще направи всичко по силите си, за да улесни престоя ви във всяка точка на света.

  Ако тази седмица планирате вечеря в София, а утре – в Париж, това не е проблем за нас. City Club Concierge може да ви осигури персонален консиерж, владеещ английски, френски, испански или руски език. Спектърът на предлаганите от нас услуги се променя непрекъснато спрямо вашите планове и желания. Ако откриете услуга, която липсва, потърсете ни - за да я добавим!

  Вижте нашите услуги.

 • Винаги насреща, когато се нуждаете от нас.

  От вашия личен консиерж бихте очаквали да е винаги на мястото си. Като клиент на City Club Concierge можете да разчитате на същото – непрекъсната телефонна връзка с вашия консиерж в рамките на работния ден: понеделник – петък, от 9:30 до 18:00 или 22:00 часа в зависимост от договорените условия.

  При предварителна заявка можем да бъдем на ваше разположение и във всеки почивен ден. При това нашата бърза реакция никога не е за сметка на качествената услуга. Не забравяме, че сте ни доверили своето лично време и ние ви дължим подобаващ резултат.

 • Нашите клиенти получават преференциални условия и лично отношение в разработената от нас мрежа от заведения, хотели и магазини, а и не само.

  Клиентите на нашия годишен PREMIUM абонамент ползват допълнителни отстъпки и бонуси в цялата партньорска мрежа на City Club Concierge,  включваща подбрани заведения, хотели и ресторанти с първокласно обслужване.

  Повече за партньорската ни мрежа научете тук.

 • Избирате сами цената.

  Вие избирате сами дали да ползвате услугите на City Club Concierge на час, с месечен или годишен абонамент. Можете да се запознаете с нашите услуги, без да се обвързвате с пакетно плащане, а по-късно - да се възползвате от преференциалните ни условия като наш постоянен клиент. 

  Вижте ценовите ни оферти.

 • Разполагаме с необходимия опит, за да организираме деня ви с лекота.

  Затова и винаги предлагаме повече от едно решение, съобразяваме се с вашите предпочитания и сме отворени за всякакви препоръки от ваша страна.

Стани член

Най-краткият път до едно по-спокойно ежедневие.

Актуално

Научете първи кои са най-новите и интересни предложения на City Club Concierge. Въведете своя е-mail и актуалната информация ще стига до вас навреме.

Блог

Следете нашия блог, за да сте информирани за най-интересното около нас.