Актуално

Научете първи кои са най-новите и интересни предложения на City Club Concierge. Въведете своя е-mail и актуалната информация ще стига до вас навреме.

Блог

Следете нашия блог, за да сте информирани за най-интересното около нас.

Станете член на City Club Concierge

Ако вече сте се запознали с пълния списък на услугите ни и с предимствата на личния асистент в City Club Concierge, вероятно имате представа как можем да сме полезни с организирането на вашата ежедневна програма.

Запознайте се с нашите цени

Подготвили сме както опции, подходящи за първоначално запознаване с услугата, така и атрактивни варианти за абонамент.

Без абонамент

  • 25лв. на час
  • Блок 3 часа – 65лв. (валиден в рамките на един месец)
  • Блок 10 часа – 200лв. (валиден в рамките на шест месеца)

Месечен абонамент

  • 100 лв. за неограничен брой часове за услугата Лайфстайл мениджмънт и Персонален асистент

Годишен абонамент PREMIUM

  • 1200 лв. за неограничен брой часове за услугата Лайфстайл мениджмънт и Персонален асистент, от които можете да се възползвате вие и член на вашето семейство; Включва картата City Club Concierge Premium, осигуряваща ценови отстъпки в нашата партньорска мрежа.

Всички посочени цени се отнасят за работно време на вашия асистент от 9:30 до 18:00часа, от понеделник до петък. Изключение прави годишният абонамент PREMIUM, при който работното време на персоналния ви асистент е до 22 ч., от понеделник до петък. Всички абонаменти планове позволяват промяна на посоченото работно време – при желание от страна на клиента, можем да изготвим индивидуален план, съобразен с вашите изисквания.

Как да ангажирате своя личен асистент?

  • Всички предварителни въпроси към нас можете да зададете, попълвайки формата за запитване в раздел Контакти, както и на посочените на същото място телефони.
  • Заявка за своя персонален асистент можете да направите отново чрез посочената по-горе форма или с телефонно обаждане.
  • Щом заявите желанието си да станете член на City Club Concierge чрез посочената по-горе форма или с телефонно обаждане, ние ще ви изпратим специална бланка. Тя е вашият бъдещ договор със City Club Concierge.
  • За да се съобразим напълно с вашите предпочитания, начините за плащане ще договорим лично с вас – в телефонен разговор или чрез формата за запитване.

Вашият личен асистент от City Club Concierge е на вашите услуги!